چه چیزهایی را هرگز نباید بگویید
چه چیزهایی را هرگز نباید بگویید؟ ما در دوره های زندگی خود بارها و بارها حرف هایی را به زبان می آوریم که گفتن آن ها باعث می شود تا انواع مشکلات بسیاری به وجود بیاید. ما به هیچ عنوان نباید قدرت کلمات را دست کم بگیریم. کلمات می توانند به عمق قلب و روح شخص نفوذ کرده و اگر آن ها بار منفی داشته باشند می توانند به راحتی یک شخص را از پای در بیاورند. در این مقاله از تام آکادمی ما قصد داریم به صورت اختصاصی به این موضوع از مهارت های زندگی بپردازیم که چه چیزهایی را هرگز نباید بگویید و به صورت کلی حرف های ممنوعه چه چیز هایی هستند و قدرت این حرف ها در زندگی فرد می تواند چه مشکلاتی را به وجود بیاورد. با ما همراه باشید.
منظور از حرف های ممنوعه چیست؟
زمانی که ما اقدام به گفتن حرف های ممنوعه می کنیم و نمی دانیم که این حرف ها می توانند چه چیز هایی باشند، باعث می شویم تا خود با دست های خودمان مشکلات بسیاری را در زمینه برقراری ارتباطمان به وجود بی آوریم. به صورت کلی، اگر بخواهیم به شما بگوییم که منظور از حرف های ممنوعه چه حرف هایی هستند، باید بگوییم که حرف های ممنوعه به مجموع سخنانی گفته می شود که شما با گفتن آن ها می توانید شخصیت یک فرد را کاملا خرد کرده و در آن فرد احساس بسیار ناخوش آیندی را به وجود بیاورید. دوره های توسعه فردی تام آکادمی می تواند ما را در این امر یاری کن.
به بیانی دیگر، حرف های ممنوعه مانند یک چاقو عمل می کند که زخمی را ایجاد کند و یا مانند نمک می باشد که باعث سوزش زخم می شود. پس تا به این اندازه این دسته از سخنان می توانند باعث آزار و اذیت فرد شود. ما باید همواره به هنگام داشتن ارتباط با دیگر افراد، مراقب حرف زدن خود باشیم و از کلمات درست در این زمان استفاده کنیم.
حرف های ممنوعه در زناشویی چیست؟
اگر بخواهیم به صورت اختصاصی به این موضوع بپردازیم که حرف های ممنوعه در زناشویی چه چیز هایی می باشند، در ابتدا باید به مهم ترین آن اشاره کنیم، و آن نیز کلمه طلاق می باشد. طلاق تنها یکی از کلمات ممنوع برای ازدواجی است که زوج تصمیم گرفته اند برای همیشه با هم باشند. با استفاده از کلمه “طلاق” یا گفتن جملاتی مانند “من فقط یکی از همین روزها تو را ترک می کنم”، “شاید کسی را پیدا کنم که بیشتر از من قدردانی کند” یا “چرا نمی خوای من را ترک کنی؟” این می تواند برای اعتماد و صمیمیت در ازدواج ویرانگر باشد و از نظر عاطفی همسر شما را عمیقا زخمی کند و تکرار کردن این کلمات مانند یک نمک بر روی زخم می باشد. شما قرار است جای امن یکدیگر باشید، نه این که بخواهید برای یک دیگر فضایی ناامن را با حرف های ممنوعه به وجود بیاورید.
حال اگر این حرف ها در زندگی زناشویی ما به وجود بیاید، مانند کلمه طلاق و یا برای جلوگیری از بروز این دسته از سخنان باید چه کاری را انجام دهیم؟ موقعیت ها باید شما را ایجاب کند که به درون خود نگاه کنید و از خود و از یکدیگر بپرسید که اگر به همین منوال ادامه پیدا کند، آیا در این ازدواج خوشحال خواهید شد؟ آیا هرگز یک دعوای سختی داشتید؟ آیا حتی یک بار هم صدایتان را بلند کرده اید؟ آیا حتی یک بار هم به یک دیگر گفتید که”من طلاق می خواهم.” اگر تمامی این موارد را در نظر بگیرید و در این راستا تلاش کنید باعث می شود که با احترام به این هدف که ازدواج باشد گرد هم می آیید که ببینید آیا میتوانید از پس این مسائل برآیید، زیرا برای یکدیگر و ازدواجی که برای ایجاد آن سخت تلاش کردهاید ارزش قائل هستید.
هر بار که بتوانید به یک راه حل برسید، به بیانی دیگر انگار هر بار، باعث ایجاد رشد شخصی خود و فرزندان خود می شوید.
چه چیزهایی را هرگز نباید به کودکان بگوییم؟
متأسفانه، بچه ها زمانی که به دنیا می آیند به همراه دفترچه راهنما نیستند که از آن کمک بگیریم که چگونه با آن ها ارتباط برقرار کنید! (تصور کنید اگر این چنین چیزی وجود داشت، چقدر عالی خواهد بود!) والدین همیشه اشتباه می کنند، و این اشکالی ندارد. یکی از سخت ترین چیزهایی که باید به عنوان والدین یاد گرفت این است که چگونه با بچه ها صحبت کنیم. گفتن چیزی که به آنها پیام یا ایده اشتباهی می دهد آسان است و حتی ممکن است متوجه آن نباشید. اما ما در این مقاله اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم.
لیستی از چیزهایی که هرگز نباید به فرزندتان بگویید را در این قسمت برای شما عزیزان آورده ایم. اگر فرزند شما پرستار دارد، حتما این لیست را با پرستار بچه خود نیز در میان بگذارید تا آنها نیز بدانند که چگونه با بچه های شما صحبت کنند.
· بهت افتخار می کنم
شاید فکر کنید که این جمله برای شخصیت یک کودک بسیار هائز اهمیت است و موجی مثبت را با خود دارد، اما این گونه نیست. کودکان افرادی یک بعدی هستند. آن ها نمی توانند تشخیص دهند که شما به چه دلیل آن ها را تشویق می کنید، پس برای احساس غروری که در شما به وجود آمده است احساس مسئولیت کرده و سپس این موضوع باعث می شود تا کار های خطرناکی از آن ها سر بزند تا دوباره این احساس غرور برای آن ها به وجود آید.
بهتر است اگر آن ها کاری را درست انجام دادند، تنها به آن ها بگوییم که کارشان درست می باشد.
· تو باید الگوی خوبی برای خواهر/برادرت باشی
این جمله باعث می شود تا کودک به این فکر باشد که نباید هیچ اشتباهی را انجام دهد. او فکر می کند که باید تمامی کارهایش را به درستی انجام دهد تا خواهر یا برادر او از او بی آموزد. این گونه می شود که وی به هیچ عنوان به اندازه سنش رفتار نکرده و همواره استرس این موضوع را دارد که نکند کار اشتباهی را انجام دهد.
· صبر کن تا پدر/مادرت به خانه برسند
اگر کودک اشتباه می کند، نباید این جمله را به او گفت. این جمله باعث می شود تا کودک تمامی زمانی که در حال صبر کردن است تا خانواده اش به خانه بیایند با استرس بسیار زیادی رو به رو شود و این استرس برای او تا سال های سال باقی می ماند. پس بهتر است به درستی در این زمینه رفتار شود و کودک را توجیه کرد.
· تو خوب انجام دادی اما می توانستی بهتر عمل کنی
همیشه کلمه اما در بین یک حرف مثبت، تمامی حرف را خراب می کند! اولا، از هرگونه تعریف و تمجیدی که به دنبال «اما» باشد، باید اجتناب شود زیرا معنای جمله را از بین می برد. جشن گرفتن پیروزی های کوچک راهی برای ایجاد انگیزه در کودکان برای انجام کارهای خوب است. استفاده از کلمه “اما” باعث می شود آنها احساس کنند که واقعاً شما را شگفت زده نکرده اند و به اندازه کافی کار درست را انجام نداده اند، که مطمئناً ضرر بیشتری نسبت به فایده دارد.
در عوض، سعی کنید بگویید: “تو خوب کار کردی و من به تو افتخار می کنم. شرط می بندم که بهتر و بهتر می شوی.
· دختران/پسرهای بزرگ این کار را نمی کنند
یک مثال بسیار رایج در این مورد این است که “دختران بزرگ / پسران گریه نمی کنند” معمولاً به دنبال آن “گریه فقط برای نوزادان است”. چه گریه باشد، چه هر چیز دیگری، بگذارید بچه ها بچه باشند. اگر چیزی وجود دارد که از آن ناراضی هستید، هرگز سن آنها را بهانه نکنید.
· این فقط برای پسران / دختران است
محدود کردن پسران و دختران به کارهایی که میتوانند و نمیتوانند بر اساس جنسیتشان انجام دهند به آنها میگوید که روشهای خاصی برای رفتار پسران و روشهای خاصی وجود دارد که دختران باید انجام دهند و اگر آنها رعایت نکنند، اشتباه است. این کودکان را در جعبه ها قرار می دهد و آنها با اعتقاد به نقش های جنسی اجتماعی سمی رشد می کنند.
عادت های بد حرف زدن چیست؟
عادات بد صحبت کردن در جمع هر روز در محل کار و یا به هنگام صحبت کردن با آشنا ها به وجود می آید که برخی به صورت ناخودآگاه است. نکته کلیدی این است که از این رفتارهای ناخودآگاه آگاه شوید و برای از بین بردن آنها تلاش کنید. در اینجا لیستی از چند عادت رایج صحبت در جمع را برای اجتناب از آنها و نحوه درمان آنها آورده شده است. با ما همراه باشید تا با این عادات اشنا شده و نحوه از بین بردن آن ها را مشاهده کنید.
آه، اوم و کلمات پرکننده بیش از حد
صحبت بعدی خود را ضبط کنید. پس از آن، به صدای ضبط شده گوش دهید و تعداد دفعاتی را که گفتید “اوه”، “امم” یا هر کلمه ای که بیش از حد استفاده شده است مانند “پس”، “پسندم”، “می دانید”، “خوب، در واقع”، “اصولا” بشمارید. به عنوان سخنران، ما اغلب ناخواسته از پرکننده ها استفاده می کنیم، زمانی که افکارمان ساختاری ندارند و تکرار نشده اند. در حالی که مغز ما در حال پی بردن به آنچه باید بگوید، صدا شکاف را با صدای بی معنی پر می کند. این پرکننده های مکرر نه تنها مخاطب را آزار می دهد، بلکه اعتبار گوینده را نیز به خطر می اندازد. راه حل این است که به طور خلاصه افکار خود را سازماندهی و ترسیم کنید و سپس یک یا دو بار آنها را با صدای بلند تکرار کنید. سرعت گفتار خود را کم کنید تا بتوانید آگاهانه سکوت عمدی را روی علائم نگارشی قرار دهید. به عنوان مثال، در هر نقطه بین جملات، یک ثانیه سکوت کنید.
عدم اشتیاق
ارائه یکنواخت خسته کننده که فاقد انرژی و بیان است، منفورترین ویژگی مخاطب در یک مجری است. شنوندگان می خواهند درگیر شوند. برای جلوگیری از، از دست دادن مخاطب، سطح انرژی خود را افزایش دهید. رسا صحبت کنید، صمیمانه لبخند بزنید، طبیعی حرکت کنید و از لحظه لذت ببرید. همانطور که جان وسلی یک بار گفت: “وقتی در مورد چیزی آتش می گیرید، مردم دوست دارند بیایند و سوختن شما را تماشا کنند!”
محتوای عمومی
بنیامین دیزرائیلی گفت: “با مردی در مورد خودش صحبت کن تا ساعت ها گوش کند.” ارائه خود را برای رسیدگی به علایق و نگرانی های این مخاطب خاص سفارشی کنید. از خود بپرسید: “مخاطبان من کیستند؟ پیام من چگونه به آنها کمک می کند یا بر آنها تأثیر می گذارد؟ من از آنها می خواهم در نتیجه شنیدن پیام من چه کاری انجام دهند؟ حتماً به آنها نشان دهید که آنها را می شناسید. همه بهترین روش ها در سخنرانی عمومی به آنها بستگی دارد. بر اساس این اصل اول: مخاطبان خود را بشناسید.
کتاب حرف اضافه ممنوع درباره چیست؟
همان طور که به صورت اختصاصی یکی از تیتر ها را مخصوص به این موضوع قرار دادیم که چگونه با فرزند خود صحبت کنید، در این قسمت می خواهیم کتابی را به شما معرفی کنیم که با خواندن آن می توانید مختصر و مفید با کودکان خود صحبت کنید. این کتاب نشان می دهد که شما در چه قسمت هایی از برقراری ارتباط با فرزند خود مشکل دارید و چه قسمت هایی را باید ارتقا دهید تا در شکل گیری شخصیت این فرد تاثیرات مثبت داشته باشد. می توانید این کتاب را به صورت اینترنتی خریداری کرده و از انواع فروشگاه های موجود در سطح شهر در این زمینه استفاده کنید و اقدام به خریداری کردن این کتاب مطرح کنید.
حرف های ممنوعه در فروش چیست؟
خوب باید بگوییم که امروز شما بسیار خوش شانس هستید! زیرا ما لیستی از تعداد کلمه را به اشتراک می گذاریم که باید در فروش بعدی خود از آنها اجتناب کنید. برخی از این کلمات ممکن است بدیهی به نظر برسند و هم چنین ما فکر می کنیم برخی از آنها در اینجا وجود دارد که کمی تعجب آور خواهد بود که واقعا می تواند تا چه اندازه تاثیر منفی بر روی فروش شما داشته باشد. پس بیایید نگاهی بیندازیم و سپس معامله ای را به درستی انجام بدهید.
· صداقت: زمانی که شما از این کلمه استفاده می کنید به این معنی است که هر آنچه قبلاً گفته اید درست نیست.
· خرید کنید: استفاده از این کلمه باعث پایین آوردن ارزش محصول و به صورت کلی ارزش محل کار شما می شود.
· مشکل: هیچوقت به مشتری نگویید که ما یک مشکلی داریم. زیرا باعث می شود تا از آن به بعد دیگر تمامی موارد را به صورت صد در صد نبیند. به جای این کلمه بگویید که ما یک چالشی را دارید که باید به خوبی آن را انجام دهیم.
· امیدوارم: این کلمه یعنی شما به عنوان فروشنده به چیزی که ارائه می دهید مطمئن نیستید. حال فرد مقابل چگونه باید به شما اعتماد کند، وقتی که شما خودتان به چیزی که در دست دارید اعتماد ندارید؟
· نه: نه فقط کلمه نه، بلکه تمامی کلمات که منفی باشند، می توانند تاثیرات بسیار بدی را با خود به همراه داشته باشند.
چه چیز هایی را در هنگام تماس تلفنی نباید بگوییم؟
به هنگام داشتن یک تماس تلفنی، نیاز است که بیشتر از قبل به نحوه گفتن کلمات خود دقت کنید. زمانی که شما یک تماس تلفن را ایجاد می کنید، اگر مواردی مانند خبر های ناگودار را قرار است اطلاع دهید، نباید به هیچ عنوان این موضوع را به صورت لحظه ای بیان کنید. مواردی مانند کلمات بی مفهوم، کلماتی که فقط می خواهید بحث خود را پر کنید که به عنوان پر کننده ها در عنوان قبلی به آن اشاره کردیم، همگی مواردی هستند که در هنگام تماس تلفنی نباید از آن ها استفاده کنیم.
چه چیزهایی از مسائل خصوصی را هرگز نباید به دیگران بگوییم؟
این که اطلاعات شخصی زندگی خود را با چه کسی به اشتراک می گذارید بسیار مهم است، بنابراین باید تصمیم بگیرید که در طول زندگی به چه کسی اعتماد کنید. افرادی که به آنها اعتماد دارید می توانند هر لحظه به شما صدمه بزنند و به همین دلیل است که باید برخی از چیزهای زندگی شخصی خود را حفظ کنید. به اشتراک گذاشتن اطلاعات محرمانه و خصوصی در مورد زندگی خود با افراد اشتباه می تواند به پیشرفت شما در زندگی آسیب برساند.
شما باید این توانایی را داشته باشید که در انتخاب دوستان واقعی خود به درستی تشخیص دهید. باید درک کنید که همه کسانی که امروز با شما هستند دوست واقعی شما نیستند. برخی فقط وانمود می کنند که اطلاعات و سایر چیزهای با ارزش را از شما دریافت می کنند. هنگام به اشتراک گذاری اطلاعات شخصی خود با عموم باید بسیار محتاط باشید.
برخی از چیزهایی که در مورد زندگی خود باید خصوصی نگه دارید عبارتند از:
مشکلات خانوادگی
این موضوع یکی از حیاتی ترین رازهایی است که باید در طول زندگی برای خود نگه دارید. هر اتفاقی که در خانواده شما می افتد نباید با افراد بیرون به اشتراک گذاشته شود. برخی از این دوستانی که به آنها اعتماد دارید ممکن است از آنچه بعدا به آنها می گویید برای شما استفاده کنند و این همان چیزی است که باید به هر قیمتی از آن اجتناب کنید. اگر میخواهید در زندگی دورتر بروید، اشتباه نکنید که مشکلات خانوادگی خود را حتی با دوستان با کیفیت خود در میان بگذارید. خیلی ها این اشتباه را کرده اند و آنها را خراب کرده است. تمام مشکلات خانوادگی را برای خود خصوصی نگه دارید.
درآمد شما
هرگز اجازه ندهید نزدیکی به افراد باعث شود در مورد درآمد خود با افراد تصادفی صحبت کنید. درآمد شما جزء دیگری است که نباید با مردم به اشتراک بگذارید. هرگز حتی به بهترین دوست خود در مورد مسائل مالی خود اعتماد نکنید. من در زندگی واقعی دیده ام که مردم بهترین دوست خود را فقط به این دلیل که محل اختفای پول او را می دانند، می کشند، بنابراین مشکل پول خود را با دیگران در میان نگذارید. مهم نیست چقدر وسوسه می شوید، این را برای خودتان حفظ کنید. یاد بگیرید که سطح اعتماد خود را در مورد موضوع پول به حداقل برسانید.
رازهای دیگران که به شما اعتماد دارند
این در جامعه ما بسیار رایج است اما یک عادت بد است. برخی از رازها و مسائل خصوصی وجود دارد که برخی از افرادی که به شما اعتماد دارند به شما می گویند اما این موارد را با افراد دیگر در میان نمی گذارند. برخی از افراد علاقه مند هستند که اسرار دیگران را به دیگران در میان بگذارند و به آنها می گویند که این راز را علاوه بر آن حفظ کنند، اما این اشتباه است. آن شخص آن را به همان روشی که شما آن را مرتبط کردید به شخص چهارم مرتبط می کند. همیشه یاد بگیرید که اسرار کسانی را که به شما اعتماد دارند حفظ کنید، ممکن است بعداً به شما آسیب برساند.
اهداف برای آینده
اهداف شما برای آینده باید انگیزه شما باشد و نه چیزی که باید در مورد آن به مردم بگویید. تحقیقات نشان داده است که وقتی رویاها و برنامههای خود را برای آینده به کسی منتقل میکنید، مغز شما دوپامین (هورمون شیمیایی که باعث میشود باور کنید تا حدی به آن هدف رسیدهاید) ترشح میکند و در نتیجه تمرکز شما برای پیگیری آن را کاهش میدهد. هرگز برنامه های خود را برای آینده با کسی در میان نگذارید. دیگران نیز می توانند از آن علیه شما استفاده کنند، بنابراین از آن اجتناب کنید.
چه چیزهایی را به افراد افسرده نباید بگوییم؟
فردی که افسرده است ممکن است دیدگاه لازم برای از بین بردن این موضوع را نداشته باشد، چه رسد به اینکه آن را باور کند که این موضوع حل شدنی است. عوام فریبی، کلیشه ها، و اظهارات مبهم چیز زیادی را برای کسی فراهم نمی کند که از نظر امید به آن پایبند باشد. بنابراین از بیان جملاتی مانند: “این نیز خواهد گذشت” خودداری کنید.
هیچوقت به فرد افسرده نگویید، بیشتر تلاش کن! اینکه کسی به شما بگوید که بیشتر تلاش کنید، در حالی که تمام تلاش خود را انجام می دهید، می تواند روحیه شما را تضعیف کند و ممکن است باعث شود فرد مبتلا به افسردگی احساس کند وضعیتش ناامید کننده است.
دلایل زیادی برای ایجاد افسردگی وجود دارد و یک فرد لزوما نمی تواند تمام عوامل خطر دخیل را کنترل کند. مانند دیابت یا کم کاری تیروئید، افسردگی نیز می تواند اتفاق بیفتد زیرا بدن به اندازه کافی مواد مورد نیاز برای عملکرد صحیح را تولید نمی کند، پس باید در زمینه های دیگر نیز به افسردگی اهمیت داد تا اتفاق نیوفتد. موردی بعدی این است که وقتی با دوستی صحبت می کنید که افسرده است یا دوران سختی را پشت سر می گذارد، در مقابل وسوسه مقایسه درد مقاومت کنید. به یاد داشته باشید که درد (عاطفی و فیزیکی) نه تنها ذهنی بلکه نسبی است. پس به هیچ عنوان نگویید که من هم اینطوری هستم یا الان تمامی افراد همین حس را دارند، زیرا شما عمیقا این موضوع را درک نمی کنید که این فرد واقعا می تواند چه موضوعی داشته باشد.
در گروه دوستان کدام حرف ها ممنوعه است؟
در تمام روابط سالم، فضاهایی وجود دارد که مهربانی، سخاوت و حفظ نفس باید بر میل به ریختن حقیقت غالب باشد. به عبارت دیگر، چیزهایی وجود دارد که لازم نیست حتی به بهترین دوستتان بگویید. در اینجا پنج چیز وجود دارد که طبق “قوانین دوستی” (هر چه که باشد) موظف به افشای آنها برای بهترین دوست خود نیستید:
قسمت های آسیب زا از گذشته شما
اگر در گذشته به اندازه کافی بدشانس بوده اید که از چیزی آسیب زا رنج می برید، خواه سوء استفاده، بیماری جدی یا چیز دیگری باشد را نباید به آن ها بگویید. برخی از افراد پاسخهای مفیدی نخواهند داشت و حتی اگر صمیمانه دوست صمیمی خود را دوست داشته باشید، اگر قرار نیست آنها مفید واقع شوند، این ایده خوبی نیست که به آنها اطلاع دهید.
اهدافی که لزوماً آنها را درک نمی کنند
دوستی خوب معمولاً شامل دید واقع بینانه از محدودیت های هر فرد است. هیچ کس کامل نیست، و شناختن کسی لزوماً مستلزم دانستن عیوب اوست. دانستن عیبهای یک نفر از قبل مستلزم واقعبین بودن در مورد کارهایی است که آنها میتوانند و نمیتوانند برای شما انجام دهند و اگر جنبههایی از زندگی یا برنامههایی برای آیندهتان وجود دارد که فکر نمیکنید از آنها حمایت میکنند، کاملاً ضروری نیست که به آنها بگویید.
احساسات واقعی شما در مورد شریک یا انتخاب آنها
صادقانه بگویم، صداقت همیشه بهترین خط مشی با دوستان نیست، حداقل زمانی که بدون همدلی یا ملایمت ارائه شود. اگر فکر می کنید که آنها در معرض خطر یا مشکل جدی هستند، گفتن چیزی معتبر است. اما اگر این فقط یک مورد از مسیرهای مختلف زندگی یا کارهایی است که خود را در حال انجام آنها نمی بینید، می تواند محترمانه تر باشد که به سادگی نظر خود را از آن دور نگه دارید.
به افراد عصبانی چه چیزهایی را هرگز نباید بگویید؟
طبیعی است که گاهی اوقات عصبانی شوید. بسیاری از ما راهبردهایی برای مقابله با عصبانیت در هنگام بروز خشم ایجاد کرده ایم. ما می دانیم که چه چیزی ممکن است ما را آزار دهد و چه چیزی برای آرام کردن خود بهتر عمل می کند.
اما وقتی خود را رو در رو با خشم دیگران میبینیم، نحوه عمل کردن کمتر مشخص میشود. ما باید چه کاری بکنیم؟
درک نحوه برخورد با یک فرد عصبانی می تواند به شما کمک کند تا وضعیت را خنثی کنید و از خود در برابر پرخاشگری یا نوسانات احتمالی محافظت کنید.
به افراد عصبانی به هیچ عنوان نباید حرفی را بزنیم که عصبانیت آن ها تشدید شود. کلماتی مانند چرا این کار را کردی، خیلی کار اشتباهی کردی، چرا اینطوری صحبت می کنی، تو چیزی نمی فهمی، نباید این کار انجام می دادی و کلماتی از این قبیل می تواند فرد را عصبانی تر کند و فردی که عصبانی باشد در لحظه ممکن است کاری را انجام دهد که در آینده پیامد های بسیار ناگواری باشد. فرد عصبانی مانند یک آتش می باشد و شما به عنوان فرد مقابل، باید آب باشید بر روی آتش، نه بنزین بر روی آن!
چرا حرف های ممنوعه در روابط مهم هستند؟
اگر می خواهید روابطی سالم داشته باشید، روابطی که در آن عشق و خوشحالی است و دو طرف برای بهبودی این رابطه تلاش می کنند، حرف های مربوطه در این بین می تواند به راحتی تمامی رابطه را خراب کنند! حتی زمانی که شما باز هم برای آن تلاشی بکنید. حرف های مربوطه در رابطه اعتماد فرد مقابل را از بین می برد و دیگر فرد اشتیاقی برای ادامه دادن روابط را ندارد. حرف های ممنوعه می تواند عمیقا روح فرد را آزار دهد و هم چنین می دانید که آزار روحی صد در صد بسیار بد تر از آزار جسمی است.
تفکر قبل از صحبت کردن چه تاثیری بر حرفی که می زنیم دارد؟
زمانی که شما نسبت به حرفی که می خواهید بزنید تفکری را انجام نمی دهید، یعنی در واقع نمی دانید که حرفی که قرار است ارائه دهید می تواند چه تاثیری بر روی فرد مقابل داشته باشد. حرف خود را قبل از ارائه دادن چندین بار برای خود تکرار کنید. به هنگام تکرار حرف، چندین بار احساس فرد مقابل را در نظر داشته باشید و هم چنین شخصیت او را مورد بررسی قرار دهید. تفکر قبل از صحبت کردن مهم ترین موضوع می باشد.
چه چیز هایی را به یک فرد مضطرب نباید بگوییم؟
شما هرگز نباید به کسی که مضطرب است بگویید که نگران نباش زیرا این حرف برای یک فرد مضطرب کاملا غیرمنطقی است. از اینکه فردی که مضطرب است “دیوانه” یا “احمق” خطاب کنید یا اینکه آنها را “فرد مضطرب” خطاب کنید و این موضوع را عینان به آن ها بگویید، حتما خودداری کنید. فرد مصطرب احتیاج به کمک و آرام شدن دارد، در این راستا برای او تلاش کنید.
چگونه به کودکان آموزش دهیم حرف های ممنوعه را نگویند؟
می توانید در قالب یک کارتون و یا یک بازی به کودکان خود آموزش دهیم که حرف های ممنوعه را استفاده نکنند و آن ها را در جاهای مختلف استفاده نکنند. شما به عنوان والدین، اصلی ترین و مهم ترین الگو کودکان خود هستید. پس بهترین روش را برای یادگیری به آن ها ارائه دهید.
سوالات متداول
1. چه چیزی را هرگز به کودک نگوییم؟ مواردی مانند تو الگو برادر بزرگ هستی یا به تو افتخار می کنم، موضوعاتی هستند که نباید به کودکان خود بگوییم.
2. آیا حرف های ممنوع در روابط مهم هستند؟ یکی از اصلی ترین موارد رد روابط، حرف های ممنوعه می باشند.
3. آیا در این زمینه کتابی وجود دارد؟ در این زمینه ما کتاب های بسیاری داریم که می توانید به صورت اینترنتی آن ها را دانلود کنید.
درباره تام آکادمی
موسسه تام آكادمی که زير نظر گروه آموزشی پژوهشی تام فعاليت میکند، فعالیت اصلی خود را در قالب یک شعار محوری، یعنی دسترسی سريع و آسان و بدون واسطه به محتواي آموزشی، مشاورهای و پژوهشی در همه حوزهها تعریف نموده است.
نوشته های بیشتر از تام آکادمی
دیدگاهتان را بنویسید