دانشگاه فنی استانبول ترکیه
دانشگاه فنی استانبول ترکیه | تحصیل در ترکیه همواره یکی گزینه جذاب و فوق العاده برای ایرانی ها است و در این زمینه تمامی تلاش خود را می کنند. اگر نگاهی کلی به آمارها داشته باشیم، متوجه خواهیم شد که هر ساله تعداد زیادی از ایرانیان به دانشگاه های ترکیه می روند و در این مراکز به تحصیلات خود ادامه خواهند داد. با توجه به شرایط خاصی که در این کشور حاکم است، شما هم می توانید به عنوان دانشجو وارد این کشور شوید. دانشگاه فنی استانبول ترکیه یا همان دانشگاه استانبول تکنیک به عنوان یک از برترین دانشگاه های ترکیه، هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی را جذب می کند و آموزش های مربوط به آنان را به صورت جدی دنبال خواهد کرد. در این مطلب می خواهیم که با این دانشگاه و تمامی شرایط موجود در آن آشنا شویم.
تاریخچه دانشگاه فنی استانبول ترکیه
دانشگاه فنی استانبول ترکیه یا همان دانشگاه استانبول تکنیک یکی از بهترین دانشگاه های فنی ترکیه است و بسیاری از کسانی که علاقه مند به رشته های فنی مهندسی هستند، آرزو دارند که در این دانشگاه تحصیل خود را آغاز کنند. دانشگاه استانبول تکنیک در سال ۱۷۷۳ تاسیس شده است و از آن زمان تا به امروز به صورت فعال کار خود را ادامه می دهد. با یک بررسی کلی می توان دریافت که این دانشگاه در زمینه رشته های فنی جزو بهترین های خاورمیانه به شمار می آید. دانشگاه فنی استانبول ترکیه دومین دانشگاه دنیا از نظر قدمت است که این مورد نشان دهنده سابقه طلایی دانشگاه در تمام دوران ها می باشد. پادشاه عثمانی سلطان مصطفی سوم کسی بود که این دانشگاه بزرگ را تاسیس کرد و تا امروز نیز ارزش کار بزرگ او باقی مانده است. در ابتدا نام این مرکز دانشکده سلطنتی مهندسی دریایی بود که با گذشت زمان و اضافه شدن رشته های جدید به آن، تغییر نام صورت گرفت.
تاریخچه شهر استانبول
استانبول بزرگترین شهر ترکیه است که قلب اقتصادی، فرهنگی و تاریخی این کشور را تشکیل می دهد. مرکز تجاری و تاریخی آن در بخش اروپایی اوراسیا قرار دارد، در حالی که حدود یک سوم جمعیت آن در بخش آسیایی زندگی می کنند. این شهر با جمعیت 14.1 میلیون نفر، بزرگترین تراکم شهری در اروپا و همچنین بزرگترین در خاورمیانه و ششمین شهر بزرگ جهان را تشکیل می دهد. مساحت وسیع استانبول به وسعت 5343 کیلومتر مربع با استان استانبول که مرکز اداری آن شهر است، همسایه است. استانبول شهری بین قاره ای است که در تنگه بسفر در شمال غربی ترکیه بین دریای مرمره و دریای سیاه قرار دارد.
نکاتی که اگر قصد تحصیل در ترکیه را دارید باید بدانید
برای قرن ها، ترکیه تقاطع بین دو دنیای متفاوت را نشان داده است. این نقطه تلاقی فرهنگ محافظه کار خاورمیانه و ایدئولوژی های مترقی غربی است. این دوگانگی باعث شده است که کشور به مکانی پرآشوب برای تحصیل، کار و زندگی تبدیل شود.
استاندارد عالی آموزش
ترکیه با بیش از 206 دانشگاه در سراسر کشور، چه دولتی و چه خصوصی، به دانشجویان داخلی و خارجی سیستم آموزشی قوی ارائه می دهد. دوره ها از واحدهای واحد تشکیل شده و مدارک اعطا شده توسط دانشگاه ها در تمام کشورهای اروپایی به رسمیت شناخته می شود. همه دانشگاه ها دارای طیف وسیعی از دوره ها هستند و دارای اساتید عالی هستند که در رشته های مختلف تخصص دارند. با توجه به استاندارد بالای آموزش در سراسر اروپا، می توانید مطمئن باشید که همه برنامه ها از کیفیت بالایی برخوردار هستند. همچنین فرصت های سخاوتمندانه ای برای دستیابی به بورس تحصیلی وجود دارد.
شما قادر خواهید بود از میان مجموعه گسترده ای از دوره های ارائه شده توسط 206 دانشگاه کشور انتخاب کنید. برنامه های مختلفی وجود دارد که اکثر موسسات آموزش عالی دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد را ارائه می دهند. شما می توانید از بین حدود 60000 دوره مختلف از رشته های هنری یا علمی انتخاب کنید. از آنجایی که دوره های آموزشی فراوانی وجود دارد، انتخاب موضوع مورد علاقه برای دانش آموزان آسان تر است. به محض انتخاب این موضوع، باید شروع به جمع آوری اطلاعات در مورد شرایط ورود به ترکیه کنید.
محیط دوستدار دانشجو
ترکیه کشوری در منطقه آموزش عالی اروپاست که بیشترین دانشجو را دارد، بنابراین، هر شهری را که انتخاب کنید، مطمئناً در فضای جوانی غوطه ور خواهید شد. همچنین این یک جامعه فوق العاده چند فرهنگی است، بنابراین لازم نیست نگران باشید که تنها دانشجوی خارجی باشید! نیازی نیست که در مورد یادگیری ترکی استرس داشته باشید – امروزه بسیاری از دانشگاه های برتر ترکیه وجود دارند که به زبان انگلیسی تدریس می کنند.
فرصت های کاری
اگرچه ترکیه به دانشجویان خارج از کشور اجازه کار در هنگام تحصیل را نمی دهد، اما برخی موسسات وجود دارند که فرصت های کارآموزی را برای دانش آموزان فراهم می کنند تا در طول تعطیلات به عنوان دستیار پژوهشی کار کنند. علاوه بر این، هنگامی که مجوز کار خود را از وزارت کار کشور دریافت می کنید، به عنوان یک فارغ التحصیل علاقه مند به اقامت و کار در ترکیه، فرصت های شغلی مختلفی برای انتخاب وجود دارد. زمانی که مدارک لازم را به دست آورید، به راحتی می توانید کار پیدا کنید. از نظر مدارک، شما به دانشگاه خود برای ارائه مدرک تحصیلی و همچنین مجوز کار نیاز دارید. مجوز کار به مدت یک سال معتبر است اما همیشه می توانید آن را تا 3 سال تمدید کنید.
اقامتگاه ارزان
مسکن در ترکیه بسیار ارزان است. اکثر دانشگاه ها محل اقامت در محوطه دانشگاه را هم برای افراد محلی و هم برای دانشجویان خارج از کشور ارائه می دهند. همچنین خوابگاه های خارج از دانشگاه و خوابگاه های خصوصی نیز در اختیار دانشجویان قرار دارد. بسته به نوع اقامتی که انتخاب می کنید، به عنوان یک دانشجوی خارجی، می توانید انتظار داشته باشید که حدود 300-400 یورو در ماه هزینه کنید.
تحصیل در ترکیه ممکن است چالش برانگیز باشد، اما اگر آماده باشید و جزئیات درست را بدانید، می تواند بسیار سرگرم کننده باشد. وقتی مدارک مورد نیاز و منبع درآمد یا پشتیبانی را داشته باشید، هیچ شکایتی نخواهید داشت. به طور خلاصه، ترکیه مقصد خوبی برای تحصیل است، زیرا دارای سیستم آموزشی قوی و اقامتگاه هایی با قیمت مناسب است. تمامی گواهینامه های اعطا شده توسط دانشگاه های ترکیه تقریباً توسط هر کشور اروپایی معتبر است و طیف گسترده ای از دوره ها برای انتخاب وجود دارد. فضای شهرها جوان، پر جنب و جوش و چندفرهنگی است و حتی می توانید در تعطیلات تجربه کاری کسب کنید!
دانشکدهها و دپارتمانهای دانشگاه فنی استانبول ترکیه
دانشگاه فنی استانبول ترکیه(دانشگاه استانبول تکنیک) دارای وسعت زیادی است و تعداد زیادی از دانشکده ها را در خود جای داده است. بر همین اساس شما باید با توجه به رشته مورد نظر خود وارد یکی از این دانشکده های مهم شوید. این دانشگاه دارای پنج پردیس بزرگ است که تمامی آن ها در شهر استانبول واقع شده اند و با مراجعه به آن های می توانید تحصیلات خود را ادامه دهید. ۱۳ دانشکده فعال در دانشگاه فنی استانبول وجود دارد که هر کدام از آن ها در یک حوزه خاص مشغول به کار هستند و دانشجویان زیادی را پذیرش خواهند کرد. برخی از این دانشکده ها به شرح زیر هستند.
- دانشکده دریانوری
- دانشکده برق و الکترونیک
- دانشکده عمران
- دانشکده مدیریت
- دانشکده شیمی و مواد
حدود ۴۰۰ آزمایشگاه بزرگ و مجهز در دانشگاه فنی استانبول ترکیه قرار دارد که انجام کارهای علمی را در آن آسان تر کرده است. وجود این تعداد بالا از آزمایشگاهها نشان دهنده اهمیت بسیار بالای این دانشگاه است پس انتخاب این دانشگاه برای شما هم فواید بسیار زیادی به همراه دارد. دپارتمان های فعال دانشگاه تحقیقات و پژوهش های خود را در زمینه های مختلفی انجام می دهند که شما نیز می توانید برای توسعه تحقیقات خود به صورت ویژه از این دانشگاه و فرصت های نهفته در آن استفاده کنید.
امکانات دانشگاه فنی استانبول ترکیه
تاریخچه دانشگاه فنی استانبول (به ترکی: Istanbul Teknik Üniversitesi) به سال 1773 و دوره عثمانی، زمانی که Mühendishane-i Bahri-j برمی گردد. همایون با هدف ارتقای کیفیت و ظرفیت های فنی کشتی سازی عثمانی و آموزش کشتی سازان آینده آن افتتاح شد.
اگر به دنبال یک دانشگاه مجهز هستید، مسلما دانشگاه فنی استانبول ترکیه همان چیزی است که به دنبال آنید. امکانات موجود در این دانشگاه فقط به صورت آموزشی نیست بلکه می توان در آن انواع مختلفی از امکانات رفاهی نیز مشاهده کرد. وجود مواردی همچون سینما و محیط های ورزشی نشان دهنده آن است که این دانشگاه اهمیت بسیار زیادی برای دانشجویان خود قائل است و برای موفقیت آن ها تمامی زمینه های لازم را فراهم خواهد کرد. همچنین در دانشگاه فنی استانبول ترکیه (دانشگاه استانبول تکنیک) یک کلاب مهندسی نیز وجود دارد که همه دانشجویان می توانند برای اوقات فراغت خود از آن استفاده کنند و دوران خوبی را در آن پشت سر بگذارند. امکانات خوابگاهی فوق العاده از مهم ترین مزیت های این دانشگاه است که باید توجه ویژه ای به آن بکنید. در واقع این مورد برای دانشجویان ایرانی بسیار مهم است زیرا به صورت مستقیم به موضوع اقامت آن ها اشاره دارد. به صورت کلی از رفتن به این دانشگاه و درس خواندن در آن به دلیل امکانات رفاهی عالی پشیمان نخواهید شد.
مدارک لازم جهت پذیرش در دانشگاه استانبول تکنیک ترکیه
دانشگاه فنی استانبول که به شکل کنونی خود در سال 1944 تأسیس شد، نام خود را برای اولین بار برای ترکیه امضا کرده است، از جمله اولین پخش تلویزیونی در این کشور، اولین ایستگاه رادیویی دانشگاه، اولین دانشگاهی که از رایانه استفاده کرد و اولین دانشگاهی که ارسال کرد.
برای اینکه بتوانید به عنوان دانشجوی جدید و ارد دانشگاه فنی استانبول ترکیه (دانشگاه استانبول تکنیک) شوید، باید شرایط و ضوابط خاصی را پشت سر بگذارید. در واقع مدارک لازم برای پذیرش شما با توجه به رشته یا مقطع شما مشخص خواهد شد. البته اکثر مدارک جنبه عمومی دارند و اکثر افراد باید آن را تهیه کنند برای اینکه اطلاعات کاملی در این زمینه به دست آورید، برخی از این مدارک مهم را بیان خواهیم کرد.
- مدرک دیپلم معتبر و ترجمه شده
- کپی از پاسپورت
- مدرک زبان ترکی یا انگلیسی معتبر
- انگیزه نامه
تحصیل در ترکیه: 3 دلیل برای انجام این کار
· آموزش عالی با کیفیت برای دانشجویان بین المللی
تحصیل در ترکیه می تواند گزینه خوبی برای بسیاری از دانشجویان بین المللی آینده نگر باشد. این کشور دومین کشور در جهان در دسترسی به آموزش عالی با نرخ تحصیل 94.2 درصد است.
ترکیه بخشی از منطقه آموزش عالی اروپا است که تحت فرآیند بولونیا رتبه بندی شده است و به دانشجویان بین المللی اطمینان می دهد که دیپلم یا مدرک تحصیلی آنها از دانشگاه ترکیه در تمام کشورهای اروپایی به رسمیت شناخته می شود.
هیچ کمبودی در برنامه ها وجود ندارد. تحصیل در ترکیه می تواند یک گزینه عالی باشد زیرا هیچ رشته ای برای انتخاب وجود ندارد. با نزدیک به 60000 برنامه مختلف که در 207 دانشگاه پخش شده است، دانشجویان نگران این نخواهند بود که نتوانند موسسه یا دوره عالی را برای خود بیابند.
· غنی از تاریخ، هنر و فرهنگ
ترکیه خانه قرن ها هنر، تاریخ و فرهنگ است. از بناهای تاریخی و ساختمانهایی که در تمام دوران حکومت بیزانس و عثمانی در شرایط بکر نگهداری میشوند، دانشجویان بینالمللی میتوانند زیبایی آنچه ترکیه ارائه میدهد بیاموزند و قدردانی کنند.
زادگاه شعر و ادبیات خاورمیانه، ترکیه، کتابها و متون کلاسیکی را ارائه میکند که هم مورد تحسین شاعران و هم علاقهمندان به تاریخ هستند. برای تحسین شگفتی های تاریخی کشور مانند ایاصوفیه و برج گالاتا، که دارای چندین قرن تاریخ است، لازم نیست دانشجوی معماری باشید.
· بورسیه تحصیلی ترکیه
تحصیل در ترکیه با بورسیه تحصیلی ترکیه مقرون به صرفه تر شده است، یک برنامه بورسیه تحصیلات عالی با بودجه دولتی که هدف آن توسعه روابط قوی تر بین ترکیه و سایر کشورها است. این برای دانشجویان بین المللی در دسترس است که به دنبال لیسانس، کارشناسی ارشد، دکترا و تحقیق در این کشور زیبا هستند.
آیا می توان به همراه تحصیل در دانشگاه فنی ترکیه به کار نیز پرداخت؟
قبلاً هیچ قانون مشخصی برای دانشجویان بین المللی در ترکیه در مورد گزینه کار در حین تحصیل وجود نداشت. در واقع هیچ ساعتی تعریف نشده و این دانشجویان اجازه کار قانونی در ترکیه را ندارند.
رئیس جمهور ترکیه اخیراً اعلام کرده است که به تمام دانشجویان بین المللی مجوز کار اعطا می شود. علاوه بر این، این دانشجویان همچنین می توانند به راحتی مجوز اقامت در دانشگاه های خود را تمدید کنند.
در حال حاضر 115000 دانشجوی خارجی تحت برنامه بورسیه تحصیلی ترکیه در این کشور تحصیل می کنند، در حالی که دولت ترکیه می خواهد این تعداد را تا 350000 افزایش دهد. علاوه بر این، رئیس جمهور ترکیه اعلام می کند که ترکیه نیز مایل به ادامه رابطه با این دانشجویان پس از فارغ التحصیلی است.
مجوز کار برای دانشجویان خارجی به این صورت بیان شده است که:
· در ماده 19 قانون بین المللی نیروی کار شماره 6735 جزئیاتی در مورد اعطای مجوز کار بیان شده است.
· دانشجویان خارجی که در برنامه های تحصیلی در دانشگاه ها یا آموزش عالی ترکیه ثبت نام کرده اند، می توانند به شرط داشتن مجوز کار قانونی کار کنند.
· دانشجویان بین المللی که دوره دو ساله یا برنامه تحصیلی در مقطع کارشناسی را مطالعه می کنند، اکنون می توانند پس از اتمام سال اول خود برای مجوز کار درخواست دهند. این دانشجویان اکنون می توانند طبق قانون کار شماره 4857 مورخ 22 مه 2003 به صورت پاره وقت کار کنند. اما این محدودیت برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در برنامه های آموزشی رسمی ثبت نام کرده اند اعمال نمی شود.
· این مجوزهای کاری صادر شده که به دانشجویان بین المللی اعطا می شود، بر مجوز اقامت دانشجویی معتبر تأثیری نخواهد داشت.
· دانشجویان بینالمللی که در برنامههای آموزش حرفهای نزد یک کارفرما تحصیل میکنند، تحت قانون مجوز کار قرار دارند.
· دانشجویانی که تحت محدوده برنامه های آموزش و جوانان اتحادیه اروپا تحصیل می کنند از مجوز کار معاف هستند.
· خارجی هایی که از مجوز کار در سایر بین المللی معاف هستند ممکن است بدون مجوز کار مشغول به کار شوند یا مشغول به کار شوند.
· به طور کلی، یک دانشجوی بین المللی کمتر از 30 تا 35 ساعت در هفته کار می کند. این به آنها زمان کافی می دهد تا روی مطالعات خود نیز تمرکز کنند.
شرکت در آزمون های ورودی دانشگاه فنی استانبول ترکیه و قبولی در آن
دانشگاه فنی استانبول امروز، با بیش از 18000 دانشجو در مقطع کارشناسی، 7000 دانشجوی کارشناسی ارشد و حدود 2200 امکانات – در پنج پردیس پراکنده شده است و پردیس اصلی آن در پردیس های Maslak Onits در Maçka، Taşkışla و Gümüşsuyu هنوز در ساختمان های مربوط به Outttoman ارائه می شود.
همانطور که می بینید برای ورود به دانشگاه فنی استانبول ترکیه (دانشگاه استانبول تکنیک) باید مراحل مختلفی را پشت سر بگذارید. مدارک شما از جمله دیپلم و ریزنمرات باید به زبان انگلیسی و ترکی ترجمه شده و سپس ارائه شوند. در صورتی که شما نتوانید این مدارک را تهیه کنید، امکان تحصیل شما در دانشگاه فنی استانبول وجود نخواهد داشت. آزمون یوس (yos) یکی از مهمترین آزمون هایی است که برای ورود به این دانشگاه باید آن را پشت سر بگذارید. در طول آزمون یوس دانش زبانی و هوشی شما سنجیده می شود تا در در مورد پذیرش شما تصمیم گیری شود. خوشبختانه آموزش آزمون یوس در تام آکادمی انجام می شود و از این راه می توانید به راحتی قبولی خود را در رشته مورد نظر خود تثبیت کنید. با توجه به شرایط خاصی که در این آزمون ها وجود دارد، حتما آموزش های لازم را از قبل ببینید تا از آن سربلند بیرون بیاید.
آزمون YOS چیست؟
YOS یا آزمون دانشجویی خارجی، آزمونی است که توسط دانشگاههای جمهوری ترکیه برای این که دانشجویان خارجی بتوانند برای مقاطع کاردانی و لیسانس درخواست دهند، اعمال میشود. در صورت کسب نمرات کافی، نامزد ممکن است حق ثبت نام در دانشگاه ترکیه را کسب کند. مهمترین شرط برای درخواست YOS داشتن یک شهروند خارجی یا داشتن شهروند ترکیه است که تحصیلات دبیرستان خود را در خارج از ترکیه به پایان رسانده است. اگر هر یک از این شرایط برای شما اعمال شود، بقیه شرایط زیر معتبر می شوند:
· فارغ التحصیل دبیرستان یا دانش آموز سال گذشته بودن
· تبعه خارجی بودن با کارت آبی
· شهروندان ترکیه با تابعیت دوگانه
· شهروندان ترکیه ای که تحصیلات دبیرستان خود را در هر کشور خارجی به غیر از قبرس شمالی به پایان رسانده اند
· قبرس شمالی که زندگی می کنند و تحصیلات دبیرستان خود را در قبرس شمالی به پایان رسانده اند و نتایج GCE AL خود را دارند
به طور کلی، سه بخش در آزمون های YOS وجود دارد که عبارتند از ریاضیات، هندسه و توانایی های عمومی. سوالات معمولا بین 80 تا 100 سوال بسته به دانشگاه هستند. ریاضیات معمولا بین 30 تا 40 سوال، هندسه معمولا بین 5 تا 15 سوال و توانایی های عمومی معمولا بین 40 تا 60 سوال است. اگرچه تعداد بسیار کمی از دانشگاه ها از موضوعات مختلف سوال می کنند. این مباحث می تواند از فیزیک، شیمی، زیست شناسی و تاریخ باشد که در دبیرستان تدریس می شود. ریاضیات و هندسه به صورت بسیار گسترده پرسیده می شود. برای قسمت توانایی عمومی سوالات علمی و شکلی برای سنجش تفکر انتقادی داوطلبان مطرح می شود. بخش توانایی عمومی در بین دانش آموزان به عنوان بخش IQ شناخته می شود. مدت زمان امتحان معمولا بین 90 تا 130 دقیقه است.
برای شرکت در آزمون YOS لازم نیست در ترکیه باشید. برخی از دانشگاه ها دارای مراکز امتحانی در خارج از ترکیه هستند. برای اطلاع از اینکه کدام دانشگاه مراکزی را در خارج از ترکیه و در کدام کشور و شهر ارائه می دهد، بازدید از وب سایت دانشگاه کوتاه ترین و ساده ترین راه خواهد بود. در زمینه قیمت این آزمون نیز، ما نمیتوانیم به قیمت دقیق آزمون YOS برسیم، زیرا اگر امتحان در خارج از ترکیه انجام شود، از دانشگاهی به دانشگاه دیگر و از کشوری به کشور دیگر تغییر میکند. برای اطلاع داوطلبان از قیمت های بازه ای می توان گفت که قیمت آن بین 10 تا 150 دلار است. در YOS حداقل نمره ای وجود دارد که داوطلب باید آن را کسب کند تا بتواند با نمره آزمون YOS به دانشگاه مراجعه کند. این نمره را حد مجاز می نامند و معمولاً بسته به دانشگاه بین 40 تا 70 است.
بورسیه های ترکیه چه چیزی را پوشش می دهد:
· هزینه های تحصیل شما پوشش داده می شود
· شما مجاز به گذراندن دوره یک ساله زبان ترکی برای تنوع علمی و استفاده روزمره خواهید بود
· محل اقامت شما تحت پوشش قرار خواهد گرفت
· بلیط پرواز یک طرفه شما تحت پوشش قرار می گیرد
· شما قادر خواهید بود از خدمات پزشکی ترکیه با بیمه درمانی شامل آنها بهره کامل ببرید
· کمک هزینه ماهانه ارائه خواهد شد. 1000 لیر ترکیه در مقطع کارشناسی، 1400 لیر ترکیه در مقطع کارشناسی ارشد و 1800 لیر ترکیه در مقطع دکترا در ماه
شرایط پذیرش دانشگاه فنی استانبول ترکیه
برای اینکه بتوانید به دانشگاه فنی استانبول ترکیه (دانشگاه استانبول تکنیک) وارد شوید، باید شرایط مخصوص به آن را داشته باشید. اولین نکته مهم این است که حتما شرایط شخصی اقامت در ترکیه را داشته باشید. زندگی کردن در یک کشور دیگر و تحصیل در آن سختی های خاص خود را دارد که باید آن را در نظر بگیرد. در حال حاضر آموزش در دانشگاه فنی استانبول ترکیه (دانشگاه استانبول تکنیک) به زبان های ترکی و انگلیسی انجام می شود و شما باید در این شرایط خاص تحصیل خود را ادامه دهید. بر همین اساس یکی از شرایط مهم پذیرش در دانشگاه فنی استانبول ترکیه (دانشگاه استانبول تکنیک) این است که به یکی از این زبان ها مسلط باشید.
این را بدانید که تحصیل به زبان انگلیسی در ترکیه هزینه بیشتری برای شما خواهد داشت و شهریه شما بیشتر می شود. از همین رو بهتر است قبل از مهاجرت تحصیلی به ترکیه به سراغ یادگیری زبان ترکی استانبولی بروید و بعد از آن کارهای پذیرش خود را انجام دهید. انگیزه نامه شما اهمیت بسیار بالایی برای این دانشگاه دارد و به صورت ویژه از طرف آن بررسی می شود. با یک نگاه ساده می توان به این نکته پی برد که انگیزه نامه نشان دهنده افکار شما برای آینده تحصیلیتان است. اگر شما بتوانید در نوشتن انگیزه نامه تمامی تلاش خود را بکنید، مسلما احتمال پذیرش شما نیز چند برابر می شود و با خیال راحت تمامی مسائل و مشکلات را پشت سر می گذارید. برای اینکه مراحل پذیرش شما در دانشگاه فنی استانبول ترکیه (دانشگاه استانبول تکنیک) سریع تر انجام شود، بهتر است که با افراد باتجربه در این زمینه مشورت کنید تا بهترین راهکارهای ممکن را در اختیار شما قرار دهند. به طور قطع کسانی که در این زمینه تجربه زیادی دارند می توانند بهترین شرایط را برای شما فراهم سازند.
شهریه تحصیل در دانشگاه فنی استانبول ترکیه
شما برای تحصیل در دانشگاه فنی استانبول ترکیه (دانشگاه استانبول تکنیک) باید هزینه شهریه آن را بپردازید. میزان شهریه دانشگاه فنی استانبول به عوامل مختلفی بستگی دارد که هر کدام از آنها باید به خوبی بررسی شده و هزینه نهایی مشخص شود. اولین عامل مهم و تاثیرگذار در میزان شهریه مقطع تحصیلی شما می باشد. به صورت کلی شهریه دوره کارشناسی از تحصیلات تکمیلی بیشتر است و شما باید بر اساس رشته خود شهریه لازم را پرداخت کنید. عامل مهم دیگری که بر روی شهریه تاثیر می گذارد رشته تحصیلی شما است. بعضی از رشته ها به دلیل به بالا بودن امکانات آموزشی در آن، شهریه بیشتری دارند که باید آن ها را در زمان مناسب پرداخت کنید. با توجه به اهمیت بالای موارد گفته شده، حتما هزینه لازم برای رشته تحصیلی خود را بسنجید تا بتوانید با آگاهی کامل در این زمینه تصمیم گیری کنید. دانشکده های این دانشگاه هزینه های متفاوتی را از دانشجویان اخذ می کنند. برای اینکه بتوانید میزان متوسط شهریه ها را بفهمید، بخش مهمی از آن ها را نام می بریم. تمامی این شهریه ها به صورت سالانه بیان می شود.
- دانشکده مهندسی عمران : ۳۳۰۰ لیر ترکیه
- دانشکده معماری : ۳۳۰۰ لیر ترکیه
- دانشکده مدیریت : ۳۰۰۰ لیر ترکیه
- دانشکده دریانوردی : ۴۱۰۰ لیر ترکیه
- دانشکده علم و ادبیات : ۲۸۰۰ لیر ترکیه
همانطور که می بینید تفاوت میزان شهریه کاملا مشخص است و تاثیر رشته ها و دانشکده ها بر میزان شهریه را مشاهده می کنید. مسلما اگر به صورت درست و حرفه ای تمام مراحل پذیرش را پشت سر بگذارید، می توانید در یکی از بهترین دانشگاه های خاورمیانه تحصیل خود را شروع کنید و آینده شغلی خود را تامین کنید.
10 دلیل برای تحصیل در ترکیه
انتخاب ترکیه بهعنوان کشوری برای تحصیل در خارج از کشور بسیار مهم است، در مقایسه با تحصیل در بریتانیا، آمریکا یا سایر کشورهای اروپایی، هزینههای زندگی ترکیه نسبتاً ارزان است و فضایی را به دانشجویان میدهد تا سبک زندگی خود را انتخاب کنند و از تحصیل لذت ببرند. ترکیه به استقبال و پذیرایی از دانشجویان بین المللی معروف است و سیستم آموزش عالی آنها در سطح بالایی قرار دارد. دلایل خارق العاده مختلفی برای تحصیل شما در ترکیه وجود دارد، اما در این مقاله قصد داریم به 10 دلیل برای اینکه ترکیه گزینه خوبی برای تحصیل است اشاره کنیم.
· میراث فرهنگی: ترکیه دارای آثار فرهنگی متعدد و میراث متنوع است که برخی از بناهای تاریخی تحت میراث فرهنگی یونسکو هستند.
· آموزش عالی با کیفیت: با بیش از 206 دانشگاه در ترکیه، اعم از خصوصی و دولتی، ترکیه به عنوان یکی از کشورهای دارای سیستم آموزشی خوب است.
· طبیعت در اوج خود: ترکیه دارای عناصر طبیعی مختلفی مانند کوه ها، رودخانه ها، اقیانوس ها و موارد دیگر است.
· محیط دوستانه دانش آموزی: همانطور که ترک ها از خارجی ها استقبال می کنند، این باعث می شود که محیط مدرسه برای دانش آموزان بین المللی دوستانه باشد.
· استقبال از مردم محلی: مردم ترکیه با خارجی ها بسیار مهربان هستند و این باعث می شود انتخاب خوبی برای تحصیل در خارج از کشور باشد.
· شرایط زندگی آسان: همانطور که قبلاً گفته شد، هزینه های زندگی در ترکیه در مقایسه با سایر کشورهای برتر اروپایی نسبتاً ارزان است.
· فرصت های کاری: علیرغم اینکه ترکیه به دانشجویان بین المللی اجازه کار در حین تحصیل را نمی دهد، در زمان استراحت، برخی موسسات از فرصت های کارآموزی برای دانشجویان به عنوان دستیار پژوهشی استفاده می کنند.
· در دسترس بودن دوره های مختلف: با بیش از 206 دانشگاه در ترکیه، شما طیف وسیعی از رشته ها را برای انتخاب دارید. دانشگاه های ترکیه برنامه های تحصیلی مختلفی را ارائه می دهند، چه در مقطع کارشناسی و چه در مقطع کارشناسی ارشد.
· اسکان: مسکن در ترکیه در محدوده ارزانی قرار دارد، اکثر دانشگاه ها هم برای دانشجویان و هم برای دانشجویان بین المللی محل اقامت در محوطه دانشگاه ارائه می دهند.
· جاذبه های توریستی: ترکیه با داشتن فضای طبیعی، یک مرکز توریستی برای خارجی ها است. مکان های مختلفی برای بازدید وجود دارد که برخی از آنها رودخانه ها، کوه ها و اقیانوس ها هستند که می توانید در آنها اسکی کنید.
درباره تام آکادمی
موسسه تام آكادمی که زير نظر گروه آموزشی پژوهشی تام فعاليت میکند، فعالیت اصلی خود را در قالب یک شعار محوری، یعنی دسترسی سريع و آسان و بدون واسطه به محتواي آموزشی، مشاورهای و پژوهشی در همه حوزهها تعریف نموده است.
نوشته های بیشتر از تام آکادمی
دیدگاهتان را بنویسید